Skip to content

MEER VIDEO’S..

We stellen je in de onderstaande filmpjes graag voor aan Eli en Morris. Twee honden met een geheel eigen karakter en fysiek, die beide worden betrokken bij het sporten.

Eli is 10 maanden en zit vol in de puberteit. Gezien zijn leeftijd mag hij nog niet te veel springen en is het handig dat er niet teveel druk op de heupen komt terwijl zijn lijf vol in de groei is. Eli luistert (zoals het hoort op deze leeftijd) redelijk selectief en is heel snel afgeleid. Juist dan helpen de spelletjes die horen bij het programma `Je Hond als Personal Trainer’ om de samenwerking tussen jullie te versterken. Je puber hond leert dat luisteren heel leuk kan zijn. Door de opbouw van de training in combinatie met gehoorzaamheidsoefeningen zal ook zijn concentratie groter worden. En dat allemaal op een hele hond-vriendelijke, rustige manier.

In dit filmpje zie je Morris, een zwarte labrador van 7 jaar. Hij is heel stabiel in karakter en in leeftijd. Hij is volwassen maar nog lekker speels en eigenwijs zoals dat hoort bij een labrador. Hij is totaal niet `afgetraind’ en dat maakt dat de opbouw in het programma stap voor stap is. Dat scheelt ook in opbouw voor je eigen conditie. Gaat het te snel? Dan doe je de opbouw rustig en herhaal je de oefening wat vaker. Is de oefening te makkelijk? Dan vergroot je de afstand wat meer of maak je de tijd wat langer. Zo kan ook jouw conditie rustig opgebouwd worden.

GA NU ZELF AAN DE SLAG!

Doe mee met het online programma Samen Sporten met je Hond!

werkboek samen sporten met je hond

In het online programma wordt je door sportinstructeurs, een hondengedragsdeskundige en een personal trainer meegenomen in een sporttraject voor jou en je hond. Je kunt 10 weken lang zelf aan de slag met steeds nieuwe trainingen en oefeningen.

Back To Top