Skip to content
Mijn naam is Bart Koomen, Personal Trainer voor Samen Sporten met je hond.
Een hond kan een hele goede motivatie zijn voor jou om te gaan sporten, omdat jouw hond het heerlijk vindt om lekker te bewegen en bezig te zijn. Hoe fijn is het dan om daar samen mee aan de slag te gaan!
Sporten geeft het lichaam energie, je voelt je er fit door en je gaat er lekkerder door in je vel zitten. Met goede begeleiding kan dit geoptimaliseerd worden, word je veel bewuster van je eigen lichaam en kunnen blessures worden voorkomen. Een hond eist namelijk vaak heel veel aandacht van jou op, waardoor je snel geneigd kan zijn dit ten kosten te laten gaan van jouw eigen houding en techniek. Door hier goed op te focussen, kunnen zowel jij als jouw hond het maximale uit een training halen!
Het online trainingsprogramma van Samen Sporten met je hond is de perfecte manier om zowel te werken aan jouw fysieke doelen als tijd te spenderen met jouw hond! Wat ik vaak te horen krijg van mensen die ik begeleid in hun training, is dat het heel fijn is dat er iemand vanaf de zijkant meekijkt. Soms is het namelijk erg lastig om te voelen of je de juiste houding en techniek hanteert. Iemand die vanuit de juiste hoek mee kijkt met de bewegingen, kan daar een veel beter oordeel over geven. Daarom is het ook zo belangrijk dat je jouw eigen techniek regelmatig filmt, omdat kleine slordigheidjes er snel in kunnen kruipen. Dat is dus ook het unieke aan het online trainingsprogramma van Samen Sporten met je hond, het biedt alle tools en mogelijkheden om zo optimaal mogelijk te trainen en plezier te maken met jouw hond!

Back To Top