Skip to content

VERDIEPINGSDAG

Zaterdag 22 mei is de verdiepingsdag voor trainers & coaches: Zet je deelnemer in beweging! Deze dag leer je hoe je sportelementen doelgericht kan inzetten bij jouw deelnemers om ze letterlijk weer in beweging te krijgen.

Werk door middel van sport en spel aan motivatie, (mentale) weerbaarheid, een gezonde leefstijl & emotieregulatie. Wil je meer filmpjes en foto’s zien van hoe sportelementen kunnen bijdragen aan een optimale samenwerking tussen jou, je hond en de deelnemer?

In dit filmpje zie je Jasper met zijn hond Kiara en Sandra met Cloe. Zij weten beide wat hun hond leuk vindt om te doen en waar ze rekening mee moeten houden. Kiara en Cloe zijn namelijk al senior. Dat wil niet zeggen dat ze helemaal geen actieve rol meer (kunnen) spelen bij het samen sporten maar wel dat er misschien wat meer balans nodig is tussen in- en ontspanning. De opbouw van de training is daarom erg belangrijk.

In dit filmpje zie je hoe motiverend het werkt als je de deelnemer betrekt bij de voorbereiding je training. Door een werkboek te gebruiken met opdrachtkaartjes komt de opbouw van de training niet in het geding. Want een logische en voorspelbare training is ook heel fijn voor de hond! Zo raken je deelnemer en je hond goed op elkaar ingespeeld.

MEER VIDEO’S BEKIJKEN?

Laat je naam en e-mailadres achter en we sturen je meer GRATIS video’s over het samen sporten met je hond!

    Naam

    E-mailadres

    Back To Top