Skip to content
Mijn hond is te oud om te sporten! Mijn hond vindt sporten niet leuk! Ik heb geen conditie! Mijn hond is geblesseerd! Maar mijn hond is te oud om te sporten. Een greep uit de reacties van mensen als ze horen over samen sporten met je hond. Als ze het vervolgens zien of meedoen met onze live dagen dan komen ze er vaak op terug. De hond zorgt voor meer plezier en houdt het juist laagdrempelig. Daarnaast is het goed voor de gehoorzaamheid en kan je juist heel veel spel verwerken bij het samen sporten.
Op de foto zie je Morris en Kiara. Zij hebben ons vandaag geholpen om nieuwe filmpjes te maken voor onze online training ‘Je Hond als Personal Trainer’. Kiara is een stafford en Morris een labrador. Kiara is ‘oud’ (10) en Morris is uber enthousiast als labrador van 7.
Verder deed Trippel mee als figurant. Zij bijna 2 en geboren met 3 voetjes. Trippel is herstellende van een operatie aan een van de voetjes. Ze komt uit het buitenland en woont nog niet zo lang hier. Ze kan nog pittig reageren aan de lijn naar andere honden.
De laatste hond die mee deed is Eli. Hij is 10 maanden en te jong om te sporten. Ook hij komt uit het buitenland en heeft een korte concentratie (horende bij zijn leeftijd).
We laten zien in onze filmpjes wat er allemaal WEL mogelijk is. Ongeacht het ras, de leeftijd of de spanningsboog van je hond. En van jou 😜. Hou onze pagina goed in de gaten!

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond

 

Back To Top